Wij schrijven geschiedenis!

Hoe we dat doen? Door het gedachtengoed én de historie van de Curtiss P-40 levend te houden. Sterker nog: door de Curtiss P-40, een uniek Amerikaans jachtvliegtuig, opnieuw tot leven te brengen. Dat is een zorgvuldig proces van zoeken, restaureren en bouwen. We speuren de wereld af naar gecertificeerde onderdelen om deze onderdelen vervolgens deskundig te restaureren. Is een onderdeel niet te vinden? Dan bouwen we het zelf. Stap voor stap brengen we de Curtiss P-40 terug in originele staat. Om het daarna te laten vliegen. Net als toen. Dát is wat we bedoelen met geschiedenis schrijven. Niets teveel gezegd toch?

Onze droom: dat u de Curtiss P-40 weer kunt bekijken en bewonderen! Tijdens een spectaculaire Airshow of tijdens een bijzondere tentoonstelling. Nee, eigenlijk gaat onze droom veel verder: hoe gaaf zou het zijn om samen met ons in de Curtiss P-40 te vliegen? Droomt u met ons mee?

NIEUWS

Volg hier het laatste nieuws over de restauratie van het toestel.

Historie

Waarom de P40 in Nederlandse krijgsdienst het herinneren waard is.

Restauratie

Lees hier alles over de restauratie van dit ambitieuze project.

VOLG ONZE PASSIE

U begrijpt dat zo’n restauratie een zorgvuldige, precieze en gespecialiseerde job is. Daarom worden alle werkzaamheden uitgevoerd door de specialisten van Pioneer Aero. Waar ze dat doen? Aan de andere kant van de wereld in Nieuw -Zeeland.

Natuurlijk bent u nieuwsgierig naar dit ambitieuze restauratieproject. We hebben daarom de prachtigste filmpjes en foto’s voor u verzameld. U bent dan wel op afstand, maar volgt het toch van dichtbij. We voegen regelmatig nieuwe filmpjes, foto’s en updates toe. Zo beleeft u samen met ons dit unieke project. Proef onze passie. Leef mee met onze tegenslagen. Vier de successen en volg ons bij het uitkomen van onze droom!

Vul hier uw naam en emailadres in om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws